INFODESK
(werkdagen: 9 - 17:00)
033 - 20 111 44
Gratis Verzending
Gratis 180 Dagen Retour

Actieve PA Speaker Aansluit Kabels Kopen - SpeakerDiscount.nl

Koop Actieve PA Speaker Aansluit Kabels bij SpeakerDiscount.nl in alle maten, en in RCA/Tulp, Jack, Stereo Jack, XLR en gebalanceerd. Advies nodig? Bel, app of email ons!

Voor het aansluiten van Actieve PA speakers zijn altijd gebalanceerde verbindingen aan te raden. Dit kan natuurlijk alleen als de uitgang van de mixer of geluidskaart een gebalanceerde uitgang heeft en de ingang van de actieve PA speaker/monitor van je geluidsinstallatie dat ook heeft.

Gebalanceerde Kabels

Gebalanceerde kabels zijn kabels met een extra afscherming. De jack pluggen zien er uit als stereo pluggen, maar deze kunnen ook een XLR connectie hebben.

Voorbeelden van gebalanceerde kabels
Jack Stereo - Jack Stereo
Jack Stereo - XLR male
XLR female - XLR male

Vele andere varianten zijn mogelijk, maar met deze typen kun je meestal alles aansluiten.

Standaard / Ongebalanceerde Kabels

Voor korte afstanden, of plekken waar je niet veel kabels, apparatuur en elektrische straling etc hebt kun je ook prima standaard kabels gebruiken. En sommige apparatuur heeft ook soms alleen maar een standaard ongebalanceerde uitgang of ingang.Copyright 2000-2015 SpeakerDiscount.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden